58e Gelderlandshow 2018

Onderwerp: provinciale bondshow van Gelderland de Gelderlandshow
Geachte secretaris,
Hierbij het vriendelijke verzoek om op de eerst volgende vergadering van jullie vereniging jullie en onze provinciale bondshow onder de aandacht te brengen.
Maak een discussiepunt hiervan op de a.s. vergadering.
De aanstaande 58e Gelderlandshow word gehouden donderdag 13 december (opbouw), vrijdag 14 december (keurdag), zaterdag 15 december en zondag 16 december geopend voor plubliek.
Noteer deze data in u agenda om te helpen bij de opbouw, de keurdag en/of opruimen.
Bespreek deze provinciale bondshow om samen in te zenden, samen vervoeren, samen helpen en samen bezoeken. Ook is het mogelijk om de clubshow bij de provinciale bondsshow onder te brengen, bespreek dit samen eens.
Als jullie het met bepaalde zaken niet eens zijn of veranderingen willen , laat het ons aub weten, dan kunnen wij er op inspelen. Wij zouden ook zeer graag wat van onze konijnen vrienden willen horen, waarom er een kleine terugloop van inzendingen was. Samen moeten we zorgen dat het aantal weer oploopt, net als bij onze duiven vrienden.
Willen jullie andere keurmeesters of hebben jullie andere wensen; laat het ons aub zou spoedig mogelijk weten. Voor het vraagprogramma en inschrijfblad ga je naar www.gelderlandshow.nl
Jullie mogen mij altijd bellen voor vragen, wensen of overleg, telefoon 024-6774265. Of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Één man kan niks, samen kunnen we alles.
Wij zien jullie bericht met grote belangstelling tegemoet.
Sportgroet, voorzitter Jos Janssen.