Stand visie KLN op weg naar 2019

De kwartiermakers van de groepen die prioriteit hebben in het proces hebben richtinggevende mogelijkheden ter fiattering in het jaarboekje geplaatst. Daar zat wel wat druk achter want er is tijdverlies ontstaan wegens overleg-pleging die gezamenlijk plaatsvind. Probeer vandaag de dag maar eens 5 of meer mensen bij elkaar te krijgen en dan ook nog meerdere keren in verschillende samenstellingen.

Gelukkig hebben we nu definitief ook een kwartiermaker voor de groep diertechnische aangelegenheden namelijk Manuela Eilander. Zij stuurt de groep aan die bestaat uit:

  • Doeke Nicolai (konijnen)
  • Anne Meinema (konijnen
  • Hans Heemskerk (hoenders)
  • Manuela Eilander (cavia’s) en kwartiermaker.

Daar kan nog wel iemand bij dus als je het idee hebt mee te willen werken aan de uitvoering van het Visiedocument? Voel je dan uitgenodigd dit te melden.

De groep diertechnische aangelegenheden komt op 16 mei bij elkaar in de Aker te Putten 20 uur.

De groep trekkers, meekijkers, feedback groep en meelezers komt woensdag 23 mei bij elkaar ook in de Aker te Putten. Agenda is dan de presentaties voor de ALV te bespreken. Uiteraard komt er ook een overlegmogelijkheid voor commissies in samenspraak met de KLN visiegroepen. Dit gaat dan over gezamenlijke uitvoering binnen de commissies. We komen hier op terug.

Jan Derksen en Conno Vlaardingerbroek