Keurcontracten

Keurcontracten worden door KLN keurmeesters vanaf 1 maart tot 1 april, voorafgaande aan het betreffende keurseizoen (1april t/m 31 maart) opgemaakt in Digikeur. Veelal kan dat door de eerder gemaakte reservering om te zetten in een keurcontract. Keuraanvragen die na 1 maart voor het betreffende keurseizoen worden overeengekomen, worden meteen een keurcontract.
Het informeren van de (diergroep)secretaris de beheerder van de Keurcontracten Pieter Boskma over het gemaakte keurcontract, wordt automatisch via e-mail door DigiKeur gedaan.
Het feit dat een keurcontract pas vanaf 1 maart gemaakt mag worden, is om beide partijen niet te lang van te voren te binden, waardoor er intussen allerlei oorzaken kunnen ontstaan, waardoor de keuring niet door kan gaan.

KLN keurmeesters die niet de mogelijkheid hebben om digitaal keurcontracten te maken, stellen het contract nog met de oude papieren keurcontracten op en versturen die naar de (diergroep)secretaris van de betreffende tentoonstelling. Die stuurt een door beide partijen afgetekende kopie terug naar de betreffende keurmeester en naar Pieter Boskma. 

Om het proces te kunnen volgen, moet ook direct het vraagprogramma en later de catalogus naar Pieter Boskma worden opgestuurd.

Adres

P. Boskma
Schwartzenberghlaan 57
9201 JZ  Drachten
Tel. 0512-518847 of 06-22688916
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Klik hier om naar Digikeur te gaan. (Inloggegevens vereist)

Aanschaf Dieren

U bevindt zich hier: Home Keurcontracten