Clubberichten

Kleindier Magazine geeft verenigingen en speciaalclubs de gelegenheid om maandelijks gratis een bericht te plaatsen in de verenigingsbijlage van Kleindier Magazine.

Om iedere vereniging of speciaalclub aan bod te (kunnen) laten komen, geldt daarvoor een limiet van maximaal 150 woorden per bericht. Daarnaast moet dit bericht vergezeld gaan van de naam van de vereniging of club alsmede de NAW-gegevens van de secretaris.

Bij het indienen van een clubbericht dient men er rekening mee te houden dat het bericht in geheel Nederland wordt gelezen en dus ook voor een ieder interessant moet zijn.

Verenigings- en speciaalclubberichten (in Word of WP) voor publicatie in Kleindier Magazine dienen te worden gezonden naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon is P. Fioole, Patrimoniumlaan 81, 3904 AC Veenendaal, telefoon 0318-523170.

Verenigings- en speciaalclubberichten zijn niet bedoeld als verkapte advertentie-ruimte. Sterk op tentoonstellingsadvertenties gelijkende clubberichten zullen dan ook worden geweigerd. Het Kleindier Magazine biedt tegen een zeer redelijk tarief advertentie-ruimte aan voor verenigingen en tentoonstellingsorganisaties.