Abonnementen

Kleindier Magazine is hét kleindiertijdschrift voor iedereen die belangstelling heeft voor pluimvee (hoenders, dwerghoenders, siervogels en watervogels), pelsdieren (konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren) en sierduiven.

Een abonnement op Kleindier Magazine is een aanrader
Kleindier Magazine bezorgt u maandelijks maar liefst 72 pagina’s vol waardevolle informatie bij u thuis. Kleindier Magazine is elke maand weer actueel, informatief en inspirerend en eigenlijk onmisbaar voor de echte dierenliefhebber. Laat u verrassen, en blijf op de hoogte van wat er in uw hobby omgaat. U kunt nu een abonnement nemen op het meest complete fokkersblad van Nederland en Vlaanderen.

De abonnementsperiode loopt van 1 januari t/m 31 december en een abonnement kan op elk moment ingaan en wordt automatisch voor een volgend kalenderjaar verlengd.

Proefnummer aanvragen
U hebt de mogelijkheid om eenmalig een proefnummer aan te vragen, zodat u daarna kunt beslissen of u een abonnement wilt nemen.
Wanneer u zich aanmeldt voor een fokkersnummer KLN of NBS wordt u automatisch ook abonnee van het Kleindier Magazine. 
Vergeet bij de aanvraag niet uw huisnummer op te geven, de straatnaam verschijnt automatisch na invulling van de postcode, het huisnummer moet u wel zelf invullen.
U kunt ook de inhoud van oudere nummers inkijken, ga daarvoor naar het Online archief.

Klik hier om een proefnummer aan te vragen

Abonneren op Kleindier Magazine
Mocht u op basis van deze informatie interesse hebben in een abonnement dan kunt u het aanmeldingsformulier hieronder invullen.

Wilt u naast een abonnement ook lid worden van de kleindierenbond KLN (voor pluimvee en pelsdieren) of van de NBS (sierduiven) dan kunt u zich daarvoor aanmelden bij een plaatselijke vereniging (zie Contactadressen) Bij aanmelding als lid krijgt u automatisch ook een abonnement en betaalt u direct de ledenprijs.
Het is ook mogelijk een proefabonnement voor 6 nummers te nemen, u betaalt hiervoor de helft van de kosten van een jaarabonnement en de toezending stopt automatisch na 6 nummers. Vermeld bij opmerkingen dat het om een proefabonnement gaat.
Wilt u iemand anders een jaarabonnement of een halfjaars abonnement cadeau doen, vul dan de naam en adresgegevens in van de persoon aan wie u het abonnement schenkt. Bij de bankgegevens vult u uw eigen banknummer in en bij opmerkingen vermeldt u uw naam en adres als schenker. Bij een cadeau abonnement is betaling via automatische incasso verplicht.

Klik hier voor een abonnement

Opzegging abonnement
De abonnementsperiode loopt van 1 januari t/m 31 december en een abonnement kan op elk moment ingaan en wordt automatisch verlengd. Opzegging van het abonnement op Kleindier Magazine voor het nieuwe kalenderjaar dient voor 1 december per brief of e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te worden doorgegeven.

Abonnementsprijzen in Nederland voor 2020 (januari t/m december)
Voor bondsleden KLN inclusief lidmaatschap van de bond € 53,50
Voor bondsleden NBS bedraagt de prijs € 35,50 exclusief kosten fokkersnummer
bij tussentijds ingaan € 2,95 per maand
Voor niet bondsleden in Nederland bedraagt de prijs € 45,50
bij tussentijds ingaan € 3,80 per maand
Abonnees in het buitenland betalen € 12,00 per jaar extra i.v.m. hogere verzendkosten.
Prijzen zijn gebaseerd op betaling via automatische incasso (voor heel Europa mogelijk), indien hier geen gebruik van wordt gemaakt geldt er een toeslag van € 2,50.

Betalingswijze
Abonnees krijgen jaarlijks per mail een factuur voor de verschuldigde kosten, ook als gebruik wordt gemaakt van automatische incasso.

Betalingen t.n.v. Ned. Kleindierenpublicaties te Bennekom
Rabobank: IBAN nummer: NL94 RABO 0138 6394 93; BIC: RABONL2U

Abonnementenadministratie

Kleindier Magazine
Harnsesteeg 14
6721 NH Bennekom
Tel:       +31 (0)318-416789
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.