Welkom

KleindierPlaza is de toegangspoort tot de kleindierliefhebberij. Onder kleindieren worden verstaan konijnen, cavia's, kleine knaagdieren, hoenders, dwerghoenders, siervogels, watervogels, sierduiven en oorspronkelijke (wilde) duiven.

De liefhebbers van kleindieren zetten met het houden van hun dieren een eeuwenoude traditie voort. Het houden van kleindieren is een hobby waarbij het genoegen van mens én dier voorop staat. Liefhebbers van kleindieren kunnen uit diverse diergroepen en uit een groot aantal rassen kiezen.

 Cover KM 

Door een brede en gevarieerde voorlichting en het zonder winstoogmerk uitgeven van het maandblad Kleindier Magazine zijn de liefhebbers verzekerd van de nodige informatie en kennis.
Liefhebbers van andere boerderij- en landbouwhuisdieren zoals paarden, ezels, alpaca's, runderen, varkens, schapen, geiten en parkdieren kunnen zich ook abonneren op het tijdschrift Boerenvee. Abonnees van Kleindier Magazine krijgen € 10,00 korting op de abonnementsprijs. 

De PR commissie KLN is het samenwerkingsverband van de twee Nederlandse kleindierenbonden KLN (pluimvee en pelsdieren) en de NBS (sierduiven) met een gezamenlijk ledenbestand van zo’n 10.000 leden.