Links

Verenigingen en speciaalclubs kunnen de adressen van hun website en wijzigingen daarin per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. e-mail doorgeven aan de centrale ledenadministratie. Dan worden ze direct verwerkt in de ledenadministratie en zijn ze ook op deze website beschikbaar.

Kleindier Magazine

Aviculture Europe

Boerenvee

NBS (Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbers-verenigingen)

Entente Européenne

Vlaamse bond (VIVFN)

Duitse Hoender Bond (BDRG)

Duitse Konijnen Bond (ZDRK)

Aviornis

Kleindierplaza

EW-show

WRSA Nederland

Gezondheidsdienst voor Dieren

Magazines

Kleindier Magazine

Iedere maand boordevol met informatie over de kleindierliefhebberij
 
Kleindier Magazine is hét kleindiertijdschrift voor iedereen die belangstelling heeft voor één of meer rassen of diergroepen binnen de kleindierliefhebberij: 
• hoenders, dwerghoenders, sier- en watervogels (pluimvee)     
• konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren (pelsdieren)
• sierduiven.
Kleindier Magazine is er voor liefhebbers én fokkers. Beide groepen kleindierliefhebbers hebben informatie nodig over voeding, verzorging, huisvesting, fokken en het voorkomen en behandelen van ziekten bij hun dieren. Ook achtergrondinformatie over de dieren en specifieke informatie over de verschillende rassen hoort daarbij. Kleindier Magazine zorgt hiervoor.
 
Deze informatie wordt nog aangevuld met reportages - in woord en beeld - over kleindiertentoonstellingen in Nederland en België. Een actuele agenda voor activiteiten binnen de kleindierliefhebberij in Nederland en België maakt Kleindier Magazine compleet. Kleindier Magazine brengt al deze informatie elke maand bij u thuis. Zij heeft hiervoor contact met vele deskundige schrijvers die kosteloos hun kennis ter beschikking stellen.
 
Kleindier Magazine is ook hét officiële bondsorgaan van de Nederlandse kleindierbonden die de kleindierliefhebberij coördineren en besturen namelijk Kleindier Liefhebbers Nederland (KLN) voor hoenders etc. en pelsdieren en NBS voor sierduiven.

Aviculture Europe

Boerenvee