Bondsberichten

KLN berichten april 2017

Secretariaatswisseling KLN bestuur
Zoals u in het KLN-bericht van maart heeft kunnen lezen heb ik, als ad interim, per 1 maart 2017 het secretariaat van Geri Glastra overgenomen. Bedankt Geri voor de soepele warme overdracht en dat je mij de komende tijd achter de schermen nog blijft ondersteunen.
In het KLN-jaarboek zal ik mij verder aan u voorstellen.

Lees meer: KLN berichten april 2017

KLN berichten maart 2017

Secretariaatswisseling KLN bestuur
Per 1 maart 2017 is het secretariaat van KLN overgegaan van Geri Glastra naar Ronald Tiemes. Vanaf de algemene ledenvergadering van KLN in 2016 is het secretariaat ad interim behartigd door Geri Glastra, die op die datum officieel als secretaris is afgetreden. Ronald Tiemes neemt vanaf 1 maart het secretariaat ad interim over als beoogd secretaris, waarvoor hij op de a.s. ALV van KLN op 17 juni a.s. zal worden voorgedragen. Het e-mailadres van het secretariaat blijft ongewijzigd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: KLN berichten maart 2017

KLN berichten februari 2017

Vergadering Diertechnische Raad en Raad van Advies 25-02-2017
Om 09.30 uur is de vergadering van de Diertechnische Raad en om 13.30 uur de vergadering van de Raad van Advies. Voor de DtR worden in de basis de speciaalclubs uitgenodigd en voor de RvA de provinciale besturen. Zowel de speciaalclubs als de provinciale besturen worden verzocht uiterlijk een week voor de vergadering hun eventuele agendapunten door te geven aan de secretaris. Met name de ingebrachte voorstellen voor de Algemene Ledenvergadering op 17 juni komen dan aan de orde.
De vergadering wordt gehouden in het zalencentrum De Aker, Fontanusplein 2 te Putten.

Lees meer: KLN berichten februari 2017

KLN berichten januari 2017

Een goede start in het nieuwe jaar
Het KLN bestuur wenst u van harte alles wat wenselijk is voor het nieuwe jaar 2017, in het bijzonder een jaar zonder confrontaties met nare dierenziektes en een fijn opfok en tentoonstellingsjaar. Dat hebben we wel nodig na de domper op onze liefhebberij door de RHD2 en de vogelpest in 2016.

Lees meer: KLN berichten januari 2017

KLN berichten december 2016

Infoplein op de Noordshow
Jaarlijks zijn een respectabel aantal speciaalclubs vertegenwoordigd op infoplein op de Noordshow te Assen. We zien daar steeds de vertrouwde clubs en dat zijn bijna zonder uitzondering speciaalclubs van hoenders. Elk jaar ook wel weer een paar nieuwe clubs maar helaas nooit speciaalclubs van konijnenrassen. Dat is ook wel logisch, want de bondshow voor konijnen is op de Championshow in Nieuwegein. Maar ook daar zien we ze niet, ofschoon de mogelijkheid daar wel degelijk aanwezig is.
Waarom bij de hoenders wel zo’n prachtig plein en bij de konijnen niet. Het zal wel altijd een vraag blijven. Of komt het door de vrees of het wel gaat lukken met de bemanning?

Lees meer: KLN berichten december 2016

Aanschaf Dieren

U bevindt zich hier: Home Bondsberichten