Bondsberichten

KLN berichten juni 2017

Algemene ledenvergadering KLN

Op zaterdag 17 juni 2017 wordt de Algemene Leden Vergadering van KLN gehouden.
Wederom is dit in Zalencentrum de Aker te Putten. Aanvang: 10.00 uur.

Elk lid is van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering. Het bestuur stelt het op prijs als leden de vergadering bezoeken. Dit geeft hun inzicht in het werk van de bond.
Leden van KLN kunnen zich tot uiterlijk 12 juni 2017 aanmelden voor de vergadering bij ondergetekende.

Informatie en de agenda van de Algemene Ledenvergadering vindt u in het Jaarboekje 2016.
Het boekje is naar alle Provinciale afdelingen en verenigingssecretarissen verzonden.
Ook is het jaarboekje te downloaden van de website van KLN.

Helaas kwamen wij er na verzending achter dat er een fout staat in de geloofsbrief.
Inmiddels is er naar alle adressen die een jaarboekje ontvangen hebben een gecorrigeerd exemplaar verzonden. Ook is de gecorrigeerde versie via de website te downloaden.
Ik verzoek u het herziene exemplaar te gebruiken.

Lees meer: KLN berichten juni 2017

KLN berichten mei 2017

Visiedocument KLN op weg naar 2019
Inmiddels hebben alle Provinciale afdelingen, alle verenigingen en alle Speciaalclubs het visiedocument digitaal van ondergetekende ontvangen. Tevens kunt u het document downloaden vanaf de KLN-website: http://www.kleindierliefhebbers.nl/site/kln-op-weg-naar-2019.html Op deze wijze hopen wij ook u met dit rapport te bereiken!
Op de komende ALV zal het rapport wederom één van de gespreksonderwerpen zijn. Echter zullen wij met een delegatie ook de komende vergaderingen van de Provinciale afdelingen bezoeken om alvast onze visie op het rapport toe te lichten.

Lees meer: KLN berichten mei 2017

KLN berichten april 2017

Secretariaatswisseling KLN bestuur
Zoals u in het KLN-bericht van maart heeft kunnen lezen heb ik, als ad interim, per 1 maart 2017 het secretariaat van Geri Glastra overgenomen. Bedankt Geri voor de soepele warme overdracht en dat je mij de komende tijd achter de schermen nog blijft ondersteunen.
In het KLN-jaarboek zal ik mij verder aan u voorstellen.

Lees meer: KLN berichten april 2017

KLN berichten maart 2017

Secretariaatswisseling KLN bestuur
Per 1 maart 2017 is het secretariaat van KLN overgegaan van Geri Glastra naar Ronald Tiemes. Vanaf de algemene ledenvergadering van KLN in 2016 is het secretariaat ad interim behartigd door Geri Glastra, die op die datum officieel als secretaris is afgetreden. Ronald Tiemes neemt vanaf 1 maart het secretariaat ad interim over als beoogd secretaris, waarvoor hij op de a.s. ALV van KLN op 17 juni a.s. zal worden voorgedragen. Het e-mailadres van het secretariaat blijft ongewijzigd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: KLN berichten maart 2017

KLN berichten februari 2017

Vergadering Diertechnische Raad en Raad van Advies 25-02-2017
Om 09.30 uur is de vergadering van de Diertechnische Raad en om 13.30 uur de vergadering van de Raad van Advies. Voor de DtR worden in de basis de speciaalclubs uitgenodigd en voor de RvA de provinciale besturen. Zowel de speciaalclubs als de provinciale besturen worden verzocht uiterlijk een week voor de vergadering hun eventuele agendapunten door te geven aan de secretaris. Met name de ingebrachte voorstellen voor de Algemene Ledenvergadering op 17 juni komen dan aan de orde.
De vergadering wordt gehouden in het zalencentrum De Aker, Fontanusplein 2 te Putten.

Lees meer: KLN berichten februari 2017

Aanschaf Dieren

U bevindt zich hier: Home Bondsberichten